2009. december 21., hétfő

Téli napforduló

Az Ünnepre - 2005, montázs Elérkeztünk a téli napfordulóhoz, ami az Ünnep közeledtét és az új év beköszöntését jelenti.
Ilyenkor, kissé már meglassulva, kis levegőt véve az ünnepi készülődés egy-egy mozzanata között néhányan talán számot vetünk a mögöttünk hagyandó évvel.
Én most ezt teszem...
Kedves Barátaim! Mindazok, akik rendszeresen felkeresték ezeket az oldalakat, had kérjek itt Tőletek elnézést, ha kis csalódást okoztam Nektek.
Az év elején nagy elánnal indítottam el azt a lapot, és feltett szándékom volt, hogy több-kevesebb rendszerességgel publikálok is arról, mi minden történik velem, mi akadt új a tarsolyba.
Aztán az élet másképp hozta, és az az energia, aminek ide lehetett volna áramolnia elhasználódott a mindennapi megélhetés hajszájában és a lelkiismereti vállalások édes, ám néha annál leterhelőbb kötelezettségében.
Egyelőre ezeknek kevés a látszata, de nagyon remélem, hogy az elkövetkező évben sokan szembesülhettek az ebben az évben elvégzett munkával.
Abban is bízom, hogy talán honlapom megújításával erre az oldalra is több időm marad. És nem csak a saját agyömléseim feltöltését értem ezalatt, hanem a Ti publikációitok alaposabb átolvasását és kommentálását.

Mindezek reményében kívánok Nektek békés, meghitt, szeretettel teli karácsonyi ünnepeket, vidám szilveszter estét, sikerekben, örömökben és főleg képekben gazdag új esztendőt!

Szeretettel, János

3 megjegyzés:

  1. Boldog és sikeres új évet neked is !

    VálaszTörlés
  2. Boldog, fényekben (és képekben) gazdag, új esztendőt kívánok!

    freg

    VálaszTörlés
  3. Neked is nagyon boldog új évet és sok remek fotót kívánok!

    VálaszTörlés

Related Posts with Thumbnails