2011. június 21., kedd

Csendszilánkok

Újlaki rakpart - május 2. (7D)Újlaki rakpart - május 2. (7D)

Jazza Barátom a minap udvariasan figyelmeztetett, hogy elég nagy a csend ezen a tájékon. Hiába, ha az ember egy új vállalkozásra szánja el magát, annak beindítása az egyebek mellett elég sok időáldozattal is jár. Ezt nem panaszkodásként, csak magyarázatként jegyzem meg. Azért valamiféle magára adó fotográfus a munka jellegű fotózások mellett hagy teret a saját képeinek az elkészítésére is. Csak a feldolgozásra és a bemutatásra nem nagyon marad ideje. Ma szusszanok egy keveset és egy csokrot gyűjtöttem az elmúlt, majdnem két hónap privát terméséből.

A fenti képek egy baráti találkozóra menet készültek. Alább meg a találkozó alatt lencsevégre kapott látványok, szinte egy helyből fényképezve.

Víziváros - május 2. (7D)Víziváros - május 2. (7D) Víziváros - május 2. (7D)

Erkélyem állandóan szolgáltatja a fotótémát. A közelben repült ki ez a szarkafióka, és ezt az ostorlámpát szemelte ki magának állandó etetőhelyül, én meg valamelyik reggel majdnem el is késtem a kép miatt.

Óbuda - május 11. (7D)

Marczi - május 19. (7D)Marczi - május 19.  (7D)
Marczi - május 19. (7D)

A Fényecset Fotóklub május 19-én ünnepelte 10 éves születésnapját. A képeken Fodor Emese összesíti a zsűrizési eredményeket. Az anyaság és a társadalmi élet így fér össze. Baricz Kati és Gáti Gyuri művészbarátaim mindig hálás fotóalanynak bizonyulnak, csak köszönettel tartozhatom nekik…

Mint ahogy Máté Zsuzsinak is ezekért a képekért. Shámi tavaszi Örömtáncán táncolt önfeledten a dobosok bemelegítő futamaira.

Ferencváros - május 21. Ferencváros - május 21. (7D)

Munkahelyem Újpesthez köt. A következő képcsokor napközbeni és hazafelé tartó pillanatok emlékei.

Újpest - június 2. (Götucat)

Újpest - június 2. (Götucat)
Újpest - május 25. (7D)
Újpest - június 13. (Götucat)Újpest - június 6. (Götucat)
Újpest - június 13. (Götucat)

Budafok - június 16. (Götucat)

Hajdrák Timi remek macskaképeire gondoltam, mikor ráemeltem egyik kedves barátom kedvencére a gépem, nem is olyan régen.

A posztot záró kép pedig a tegnap esti hazatérés eredménye, lomografált hangulat a villamos ablakának köszönhetően…

Árpád-híd - június 20. (Götucat)

Közben ugye Pacsmagon is jártam, láthattátok is az előző (elég régi) bejegyzésből. Ma felkerült egy válogatás a teljes anyagból a Picasa-ra. Nem akartam agyon zsúfolni ezt az oldalt. A Nézőkébe beleklikkelve azt is megtekinthetitek. Nem tudom, mikor jövök hamarosan, de igyekszem, és figyelem is a bejegyzéseiteket.

4 megjegyzés:

  1. na ezt nevezem csendháborításnak...sok vajdusi finomsággal...:)

    VálaszTörlés
  2. Navégre! :)
    Bár jobb lett volna apránként emésztgetni/gyönyörködni, de majd többször vissza-vissza járok! / Hátha megint eltűnsz egy hónapra :) / Lehet, hogy csak én nem voltam résen, de az aktuálisban látható képek is csodásak!

    VálaszTörlés
  3. Van itt kérem minden, mi szemnek ingere, lehet válogatni, kinek mi áll szívéhez közelebb. Szép kis csokrot tettél le ide. A baráti találkozón készült képek meg külön jól estek, mert felidézték a kellemes emlékeket.

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm Barátaim! (Kati, pedig már az év eleje óta frissül folyamatosan :)

    VálaszTörlés

Related Posts with Thumbnails