2010. július 4., vasárnap

Köszöntés

Pitypang-mandala.
Itthon vagy nálam, mégis
szállongsz már haza.

Verrasztó Tibor haikuja

Gyöngygömb - Pacsmag, 2003Gyöngygömb – Pacsmag, 2003

Találkozás találkozást szül. A sors keze nem véletlenül  mutat fel előttünk jeleket, ezekkel élnünk kell. Hajnalváróval megtaláltuk egymást a blogon. Lelkeink azon része, amiről tudunk rokonszik egymással. Ő megtalálta Tibort és a haikukat. Felmutatta nekem Tibort, s hiszem, hogy nemcsak a haikukat.
Kati elébe ment a Nap ébredésének, ötletet teremtett. Legyőztem a “szkepticizmust”, kutakodtam és “unatkozó háziasszonyként” cselekedtem. A lavina azonban beindulós fajta. Tibor új “szavakkal is színez” és új “színekkel is szavaz” …a képözönben talán kialakul egy sajátos ember kettős gondolat-képpárjának özöne is. Az egymást inspiráló Univerzális Alkotó Erő.
Ennek első szüleményével köszöntöm 50. követőmet. Nem számláltam eddig az oldal ezen részét, de a múlt hét óta kíváncsi voltam, ki lesz az…Véletlenek nincsenek, hiába szerepel a szó előző bejegyzésem címében. Szeretettel köszöntelek Tibor, találj színtelen képek mellé is színes szavakat! Találjak színekkel szavazott gondolataid mellé méltó képeket…  Köszönöm Kati!

Enciklopédia, by wiki

4 megjegyzés:

 1. Már csak ezért is megérte! Vagy lehet, hogy pont ezért volt minden? :)
  Örülök Nektek, és én is köszönöm!

  VálaszTörlés
 2. Köszönöm a megható szavakat!
  A találkozás az egyik legszebb emberi élmény, és hatalmas misztérium is egyben. Szívet melengető érzés volt átélni Veletek.
  Köszönöm!

  VálaszTörlés
 3. Misztérium, a véletleneknek látszó dolgok törvényszerűségének titokzatossága és szépsége is egyben...
  Mindannyian köszönettel tartozunk. Egymásnak, az életnek, és annak aki megteremtette...

  VálaszTörlés
 4. Olyan mint egy különleges csillagászati fotó egy szőrős, ragyogó bolygóról.

  VálaszTörlés

Related Posts with Thumbnails