2010. október 5., kedd

Ágens Bambival

A szombat a fotós társadalmi életé volt. Ez a Tánc és lélek kiállítás megtekintését jelentette egyfelől, másfelől meg inkább a néhány kedves emberrel való találkozást és a pár órás együttlétet. A kiállításról nem  akarok ezen az oldalon különösebben megnyilatkozni, azt a Kísérleti Adásnak tartogatom, csak egy személyes megjegyzést fűznék a poszthoz (mivel itt megtehetem): Zsolt barátom Dervisek c. képe számomra messze kimagaslott az anyagból. Az itt következő pár kép a megnyitó és az azt követő rövid séta a posztszoci vendéglátóipari egységhez mellékterméke.
Faun mérce (Szécsényi Zsuzsa képe) - Ágens Galéria, 2010. október 2.

Kevert színek - Budapest, Fő utca, 2010. október 2. Ágnes az Ágensben Timivel - Ágens Galéria, 2010. október 2. Osztályok - Fő utca, 2010. október 2.

A Bambi presszó tényleg érdekes intézmény, erről Timi már minden lényegest leírt a bejegyzésében. Így nekem már csak a képek beillesztése maradt. Sokkal többet nem is igazán akarnék hozzá fűzni ahhoz a naphoz. Jól éreztük magunkat, bármennyire is megpróbáltak tenni a pultos macák ellene. A fotózás is csak egyedül őket zavarta, szerencsére  ritkán hajóztak ki a körünkbe, a társasjátékaikba belemerülő urakat meg csak az, hogy elfoglaltuk a territóriumukat. Ezen viszont könnyedén segítettünk. Odébb ülni egy asztallal messze egyszerűbb, mint néhány ütésváltást megkockáztatni. A béke szentségéért meg is tettük, én meg hánytam a fittyet a fityulás tyúkok kárálására és csak azért is röhögtünk nagyokat továbbra. Több ilyen kéne…
Ne sz@rj be, nem csalok! - Bambi presszó, 2010. október 2.Béla a Fradiból (söröző) - Bambi presszó, 2010. október 2.
Dominóelv - Bambi presszó, 2010. október 2.WiFi sarok - Bambi presszó, 2010. október 2.  Bambi presszó, 2010. október 2. (Kerekes Zsuzsi balra (nem látszik), viKing Zsolt b. nejével és Hajdrák Timi. Bocsi Zsuzsi, nem volt nálam 10-22 :)

11 megjegyzés:

  1. Szuper! Köszönjük a képes illusztrációt!
    Jól jött ez a kiállítás, legalább volt apropója, hogy összeüljünk egy kicsit.
    János, fényképezőgéppel a kezedben nem ismersz lehetetlent, akár a felbőszült pultos lányok szigorú regulája ellenére is halált megvető bátorsággal exponáltál. :)

    VálaszTörlés
  2. Ja, és köszönöm a dicséretet!

    VálaszTörlés
  3. Köszi Zsolt, de vajon hová tűnt Zsuzsi kommentje???

    VálaszTörlés
  4. Nem törölte ki? Remélem, nem bántódott meg, hogy szerepel egy képen, amin nem látszik. :D Bocs, csak a szitun röhögök. Zsuzsi, remélem, visszaírod a kommentet! Tetszenek a képek nagyon. Hihetetlen, hogy antagonisztikus ellentét bontakozott ki köztem és a képen szereplők között a vécéhasználat ügyében. :D Jó nap volt, és büszke vagyok Vikingre. Vajdus, nagyon köszönöm a képeket!

    VálaszTörlés
  5. Én meg a kellemes társaságot és a véleményedet. Én is bízom benne, hogy visszakerül a komment. Szeretném, ha nem jönnék ki hülyén ebből a helyzetből. Tényleg lusta voltam felállni és hátrálni, hogy mindannyian benne legyetek...

    VálaszTörlés
  6. Gyerekek nem töröltem semmit, Jánosnak magánba ment az első, mert lusta voltam a gmailjeim között váltani, úgyhogy itt a blogon nem is lehetett a kommentem.
    De ezek szerint nemcsak én maradok le a képről, hanem a dumám is. :))
    S mégis mindenki látott és olvasott. :) Azért tudok valamit.
    Nagyon örültem Nektek, hogy dumáltunk, röhögtünk, ettetek, ittatok :) Jó volt találkozni, képeket nézni, bambizni. :) Meg Jánost fittyet hányni látni. De ha az öreg dominós látná, hogy a szemüvegeset tetted fel róla, hajjaj :)

    VálaszTörlés
  7. Aha!!! Csak hülyén jövök ki belőle. Zsuzsi, a magánt meg csak én tudom :) És akkor megint bocsi :D A szemüveges jobb, meg ez is fitty hányás! Köszönöm még1x!

    VálaszTörlés
  8. Még szerencse, hogy csak fittyet hányás volt! :)

    VálaszTörlés
  9. Azta...! Azt a gaz órát be kéne keretezni!

    VálaszTörlés
  10. Köszi Gyuri! Adtál egy ötletet :)

    VálaszTörlés
  11. Pláne...úgysem működik. A csapja el van zárva!

    VálaszTörlés

Related Posts with Thumbnails