2010. július 1., csütörtök

Macskamonológ

Mostanában a reggeleimet azzal kezdem, hogy sorban végig menve a RAW könyvtáraimon, egyből-kettőből-többől kidobálom az ott lapuló, vélhetően feleslegesen tárolt állományokat. Ezzel két dolgot érek el: egyrészt tárhelyet szabadítok fel az egyre szűkösebbé válókból, másrészt elfeledett “kincsekre” is bukkanok. Az alábbi két kép ugyan nem az, de ötletet adott a mai bejegyzéshez. Megirigyeltem hamburgfoto macsek képekkel telitűzdelt blogját, gondoltam én is beállok a sorba. A szövegstílust a Macskák és kutyák c. filmszösszenetből kölcsönöztem, ami bármennyire is bugyuta történés, betegre tudom magam röhögni a macskákon.

Na mi van?

Na mi van? Mit akarsz már megint?
Nem látod, hogy alszom? Épp friss halakról álmodtam. Mit ugrálsz már megint itt azzal sötét izével a kezedben, te nagydarab mamlasz? Ha tudnád, milyen idétlen vagy ilyenkor.  Nem elég, hogy időnként a frászt hozod rám a hülyeségeiddel, még nyugodtan pihenni sem hagysz. Mitől szoktál ilyen nevetségesen izgatott lenni, ha az a valami nálad van?
Figyelj ide hórihorog (milyen röhögséges vagy így gubbasztva!), ha már nincs itt a kisgazdi, legalább hagy henyéljek nyugodtan az ágyán! Ennyire lehetnél rám tekintettel, ha már más egyebet nem tudok tőled kicsikarni. Udvarolhatok én neked, mint egy fürdősdajna, amikor eszel azokból a finomságokból, tojsz a fejemre és nem adsz. A fene beléd, mit sajnálod!? Van neked elég. Vagy ilyen dög beles vagy?
Áááá, csak utálsz. De nehogy azt gondold, hogy ezzel csak te vagy így. Forog a belem, mikor udvarlok neked valamiért, de mit csináljak, ha ennék azokból, amiből  te, vagy adnál legalább abból, amit én szeretek.
Meddig vacakolsz még itt? Nyomd már meg azt a valamit, amit meg szoktál nyomkodni, aztán tűnj el a fenébe a zajos birodalmadba!
Még cicogsz is? Azt hiszed beveszem? Mit szeretnél? Nem vagyok tót, hogy ágast álljak. Dorombolni meg úgy sem fogok. Még mit nem, neked? Párna- és papucshajigáló, ordibálógép. Smucig! Orrod fokhagymás tőle.
Na jól van, vetek rád egy pillantást, ha már itt esz a fene, de aztán már igazán elhúzhatnál a bánatba. Hátha visszajönnek azok a halak…

Disz iz e szobadísz

Panni Lányomnak, mert nevének ünnepével indul mindig a második félév. Ajándékozzanak meg az Égiek a mai napon befejeződő felvételi időszak sikerével! Apa

9 megjegyzés:

  1. Az a felső kép csúcs! :) Gyönyörű macsek!

    VálaszTörlés
  2. Érdekes így az ő szemszögükből kívűlről vizsgálni ténykedésünk, mi több vicces. :))
    Remélem értesítesz minket ha kiderül Panni eredménye !!! Boldog névnapot neki addig is, bár az igazi ajándék a "felvételt nyert" hivatalos értesítés lenne ... LEGYEN !

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm duende! Tényleg szépre sikeredett. Erős sziámi beütés van benne, és ez jót tett az alkatának, a teknőstarka színezet is jól áll neki.

    Gyöngyi : Köszönjük. Természetesen fogok szólni. Szerencsére nyugodt volt. Nagyon élvezte az előző 3 napot. Azt mondta, nagyon erős, kiegyenlített a mezőny. Harmincból hatan kerülnek be. El fogja tudni fogadni, ha nem kerül be. Sokat tanult a három napban, jól érezte magát, és neki megy újból. De bízunk benne. Átadom neki, de olvasni is fogja a bejegyzést :)

    VálaszTörlés
  4. Megnevettetett ez a poszt. :)
    Panninak megy a drukk!!!

    VálaszTörlés
  5. De hiányzik ez a megvető macska-pillantás... Helyes a felső fotó! :)

    VálaszTörlés
  6. Puszikrisz :)
    Hát Papdparadsa, ez különösen tudja :) Köszönöm!

    VálaszTörlés
  7. jános, csodás ez az elsö fotó, igazi kincs. nagyon jól illek a szem színe a háttérhez. de ugye a macskák értenek is hozzá, hogy pozícióba rendezgessék magukat és mégis úgy tünjön, hogy spontán helyzet van;-)

    külön öröm, hogy hivatkoztál a blogomra.
    sosem hittem volna, hogy pont én (ill. a macskáim) adok neked ihletet egy poszthoz.

    különben ellátogatok hozzád rendszeresen, gyakran ebédszünetben - csak a munkahelyröl vmi miatt nem tudok kommentelni nálad.

    VálaszTörlés
  8. Köszönöm hamburgfoto, nekem elég, ha látogatnak :) Én is rendszeresen látogatlak, csak nem mindenhez írok. Én szeretem a másodikat is, kapott is egy sajátos címet :)

    VálaszTörlés
  9. Vicces post lett tényleg! :)

    (Javaslom megtekintésre Garfield első részét is 'macska-szemszög' témában! Fiaimmal mai napig is könnyesre röhögjük magunkat rajta.)

    VálaszTörlés

Related Posts with Thumbnails