2010. augusztus 22., vasárnap

Ünnep után

Kinek, hogy telt, nekem jól, s remélem mindenkinek…
Érdekes ez minden évben. A saját magam évfordulójának a megünneplésével annyi más is jár. Mert nemcsak a jegyből megyünk ki így augusztus 20-a táján-után, hanem lassan az évszakból is. Ennek az oskolások ugye nem örülnek, a szarvasbőgés szerelmesei viszont annál inkább, vagy azok, akiknek elegük van már a melegből és hűvös hajnali ködökre, őszi színekre, cserszömörce izzásra vágynak.
Szóval, minden évben, mikor egy újat kezdek az ősz felé is tekintek…
Nyárvég - Bíró-rét, 2010. augusztus 20.

A sok jó kívánság mellé jó híreket is kaptam. Persze meglepett a Goldenblog top50-be kerülése a fotóblog kategóriában, mert úgy emlékezem ezt az oldalt csak a komplexbe neveztem, de nem mondanám, hogy rosszul esik, akár én magam feledkeztem meg erről, vagy valamely jó akaróim tették ezt meg helyettem.
Itt ragadom meg tehát az alkalmat, hogy megköszönjek minden kedves köszöntő szót, és megköszönjek minden szavazatot, ami a mezőnybe segített, kategóriától és eredménytől függetlenül. A szándék a sokkal fontosabb, és az, hogy ismerőseim és barátaim minél jobban szerepeljenek a végelszámolásnál. Sokan megérdemlik a jó helyezést, drukkolni fogok nekik…
Fogadja mindenki tehát  – aki a fentiek alapján érintve érzi magát  – az alábbi képet köszönetemül, ám ezzel az ideje lejárt Oroszlán a holnap jegybe lépő Szűzeket is üdvözli.
Aranytükör - Szamár-hegy, 2010. augusztus 20. (két kép montázsa)

14 megjegyzés:

  1. Épp most vettem észre én is, hogy bekerült a blog az első 50-be. :) Szívből gratulálok hozzá és én a továbbiakhoz is nagyon drukkolok ám!!! :)

    VálaszTörlés
  2. Gratulálok, János! S fogadd az én jókívánságaimat is, a többiek mellé!
    Amúgy az ősz maga a szín, az illat, a hangulat! Az év legszebb része annak, aki többet lát belőle, mint a szomszéd ház eső verte tűzfalát.

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm Ildinyó és Szilárd!
    Nekem is a kedvenc évszakom az ősz :)

    VálaszTörlés
  4. Goldenbloghoz gratulálok és köszönöm! :)
    A füled meg érjen bokáig. ;)

    VálaszTörlés
  5. Gratulálok, hogy bekerültél az első 50-be, nem meglepő, mert színvonalas a blog. Remélem minél előkelőbb helyen végzel. Várom a végeredményt.

    VálaszTörlés
  6. Köszönöm Zsolt és Gábor!
    Tulajdonképpen már ezt sikernek könyvelem el, meg azt, hogy az 50-es listában eddig ismeretlen, de megismerésre méltó fotóst fedeztem fel. Ami ezen felül jön, az már mind ajándék, végül is azt gondolom semelyikőnk sem a díjakért blogozik, hanem az ismeretségért :)

    VálaszTörlés
  7. gratulálok én is az ötvenbejutáshoz-drukkolok neked!...
    úgy látom egész sokan vagyunk az ősz szerelmesei...azért a nyárutózöngék is csodás pillanatokat teremthetnek + aztán ez a jó kis rövidgatyás-trikós, forrónszúró napfényosztásban nagylelkű évszak is hiányozni fog,de nincs mit tenni várjuk a szűzek izgalmas, fullromantikált színeit,elcsendesülő illatait...csupa finomság az élet ma is,no meg holnap is,főleg egy pillanatlopó szerkentyűvel a kezünkben!...:)

    VálaszTörlés
  8. Gratulálok én is Neked, és természetesen drukkolok is. Ahogy nézegettem a top50-et a Tiéd erősen élmezőny, bár kemény verseny lehet majd az élen. Kérdés persze, ki mennyi ismerőst tud mozgósítani, illetve mennyire számít bele a közönség véleménye a szakmai mellé.
    Szerintem az a jó, ha játéknak fogjuk fel és már ezt eredménynek könyveljük el :)
    További jó munkát Neked.
    (Egyébként meg néha lehidalok az irodalmiságodtól is. Talán egyszer írni is elkezdesz... nemcsak fénnyel)

    VálaszTörlés
  9. Jaj de tetszett Jazza megfogalmazása. :) Elfelejtettem a szülinapot... én is utólag kívánok bokáig érő füleket... :D Ja, és ez a virágos kép gyönyörű (ezt is elfelejtettem tegnap megjegyezni)! :)

    VálaszTörlés
  10. Ugye Ildinyó :) a "pillanatlopó szerkentyű" a kedvencem. Köszönöm a jó kívánságot és a véleményt is...

    VálaszTörlés
  11. Kedves János, kissé megkésve én is gratulálok mindkét apropó kapcsán! További sok sikert, és köszönöm, hogy a blogodban mindig rácsodálkozhatok arra, hogy milyen sokféle tartalmat rejt a látvány.

    VálaszTörlés
  12. Köszönöm Tibor! A gratulációkat és a véleményt is...

    VálaszTörlés
  13. Gratula a goldenblog helyezéshez! Tök mindegy, hogy milyen helyen végzel, a lényeg, hogy szeretünk.
    Boldog szülinapot!

    VálaszTörlés
  14. Ezzel a véleménnyel már nyertem! Köszönöm Sebi, aranyos vagy...

    VálaszTörlés

Related Posts with Thumbnails