2010. november 1., hétfő

Egy reggel, három pillanat

Joruba cipőjében járok. Elmúlt az október, alig bejegyzéssel. Csak fotózni volt időm. Jegyezgetni nem nagyon (még feldolgozni sem). Restellem is magam az “önkéntes száműzetés” miatt blogjaim látogatói előtt. A baráti ígéret és az áldozat Molochnak azonban elvonta az energiáimat innen. Bár időközben játékból beszálltam , de az tényleg csak alkalmankénti 5 perc. Ezt és a zenei blogot azonban komolyan veszem, nem szeretem az elkapkodást, inkább maradjak csendben.

Most szusszanhatok egy percre, és visszajelentkezésül egy varázslatos zebegényi hajnal és reggel három pillanatával üzenem: megvagyok, de lehet, hogy ez a hónap is csendben telik a részemről…

Ködszurkálók - Zebegény, 2010. október 14.Kikötő - Zebegény, 2010. október 14.Álomsziget - Zebegény, 2010. október 14.

16 megjegyzés:

 1. Az Álomsziget tényleg az! Fantasztikus! :))

  VálaszTörlés
 2. Fantasztikus fotok... az a felszalo para mindent visz..

  VálaszTörlés
 3. KÖd, dér,pára...imádom, kiváló atmoszféra a fotózáshoz! A nagy alsó a szerelmem!

  VálaszTörlés
 4. valamiért, és másért mindhárom nagyon szép,és méltó bejelentkezés így a nagy csend után:)...

  VálaszTörlés
 5. nekem a 3., de az nagyon. az a lényeg, hogy neked jó legyen, aztán mi majd elöbb-utóbb csak részesei leszünk, merre jártál, mit csináltál;)

  VálaszTörlés
 6. Emlékezetes nap emlékezetes fotói! A folyton változó hajnali fények és a köd nemcsak elkápráztatott bennünket, hanem remek lehetőséget adott a képre éhes fotósoknak. Az uszály előtt a madár... ehhh.. :) Még sok ilyet!!

  VálaszTörlés
 7. Köszönöm a véleményeket. Persze, nekem is a 3. a favorit, ki is csücsült a monitorra, mégis, az a reggel ezzel a három képpel komplex a számomra. Ezért köszönöm külön jazzának és Seroknak, Anitának pedig azért, mert külön megtiszteltetés, ha megszólal egy képem alatt :)

  VálaszTörlés
 8. Bizony a 3. viszi a prímet nálam is, de a másik kettő is szerves része a triónak.

  VálaszTörlés
 9. Lélegzetelállító! Nem csak ezek a képek, hanem az egész blog és a lélek mögötte.

  VálaszTörlés
 10. Köszönöm Béla!
  Örömmel üdvözöllek chriesi. Remélem, találsz még errefelé kedvedre való jegyzeteket :)

  VálaszTörlés
 11. Szintén harmadik, de a másik kettővel együtt. :)

  VálaszTörlés
 12. A nagy csönd után csendes képek... nekem a 3 együtt az igazi!
  Az alap50 nekem is szíven csücske, mostanában szinte csak azt használom, nem ismertem ezt az oldalt, de akkor majd azt is figyelgetem. :)

  VálaszTörlés
 13. Köszönöm! A véleményt és az együttet is :)

  VálaszTörlés
 14. Valami lehetett ebben az októberben.. :)
  Mondjuk legalább fotóztunk ;)

  Nagyon kellemes képek. Nyugodtsága, letisztultsága miatt nekem is a harmadik, de a másik kettő meg más miatt tetszik. szóval szépek ezek.

  Az 50 mm-t én is nehezen szokom. Ha el is viszem magammal (elég ritkán) jártamban valahogy sehogy nem áll kézre. Beállított témánál gyakrabban előveszem, de minden más esetben inkább a zoomhoz nyúlok. Pedig van abban valami, hogy az 50 mm a legőszintébb gyútáv..

  VálaszTörlés
 15. Köszönöm Gábor!
  Az 50 mm-t alapvetően nem szeretem, de tényleg rákényszeríti az embert másféle megközelítésekre. Igazad lehet, épp azért mert úgy lát, mint a szem, attól lehet őszinte. Ami az érdekes, hogy azzal tudok kockában látni, pedig azt sem szeretem. Mindenesetre kihívás, azért is csatlakoztam ahhoz a csapathoz.

  VálaszTörlés
 16. Hát ezzel bepótoltad a mulasztást. Nagyon kellemes fotók.

  VálaszTörlés

Related Posts with Thumbnails