2010. november 9., kedd

Esőkirakós

Ma egy órával később keltem a képek miatt, mint terveztem, mert amikor aludni indultam, benéztem a már lekapcsolt világítású konyhába, így a lefekvést el kellett kicsit halasztani...
Fényeső - 2010. november 8. (montázs)Szeretem az esőt, megázni is benne, ha tavasztól a vénasszonyok nyaráig tartó időszakot veszem figyelembe. Igazán azonban azt szeretem, ahogy megváltoztatja a világot és ezzel együtt a képi lehetőségeket is.
ET vágya - 2010. november 8. (montázs) A montázsokat azért erőltetem, mert az előtér-háttér viszonyhoz teleobjektív kell. Úgy viszont meg nincs elegendő mélységélesség. Ezért két élesre állítású kép készül a témáról az ilyen esetekben.
Másfelől pedig a rétegstílusok mindig meglepetést tudnak okozni...
(Nagyítsatok!!! Köszi!)

15 megjegyzés:

 1. Az alsó nekem nagyon be jön, mondhatnám irigykedek.:-)

  VálaszTörlés
 2. Hűűűű, nagyon-nagyon tetszik mindkettő!!!!!! Ezeket a képeket nézve még a borúsnak tűnő esős időd is olyan összebújós, jó hangulatúnak látja az ember! :))

  VálaszTörlés
 3. Egy valamit kihagytál a felsorolásból, hogy mit szeretünk az esőben: amikor egy védett helyen hallgatod a dobolását. A többi stimmel. Az esernyő meg kispolgári csökevény :)!
  Ja, igen: a képek meg sikerültek!

  VálaszTörlés
 4. a technikai magyarázatot ugyan nem egészen értettem, de a képek tetszenek. föleg a m´sodik, amelynek fantasztikus színei vannak.

  VálaszTörlés
 5. Köszi Feri, én is szeretek irigykedni jó képekre, mert jobbak készítésére ösztökél. Ildinyó, már annak örülök, hogy összebújós hangulatban vagy. Volt a Facebookon egy ijesztő írásod. Mintha nem is Te lettél volna. Líbuc, sátorban!!! És tényleg. Köszönöm P! ORsi, pedig olyan egyszerű :D köszönöm!

  VálaszTörlés
 6. Pedig az is én voltam ám! :) Kicsit depis mostanában a hangulatom! :( (A blogon jól titkolom :) ) Remélem idővel rendbe jönnek a dolgaim...:S
  De mondom, ezek a képek egyszerűen elvarázsoltak! Nagyon-nagyon tetszenek! Tegnap éjjel ugyanilyen volt nálunk is az ablak, csak nekünk kivülről nem világították meg ilyen szép fények, így csak a cseppeket néztem az üvegen és csodáltam a hatásodra... :))

  VálaszTörlés
 7. Irtó izgalmasak. Nagyon jó meglátás!!!! Teccik.

  VálaszTörlés
 8. A másodiknak nagy rajongója vagyok! :)

  VálaszTörlés
 9. Többször visszatértem ezekhez a képekhez - olyan igazi novemberi esős hangulatuk van. Bentről, a jó meleg szobából szemlélve.
  Üdv és szép fényeket!

  VálaszTörlés
 10. Az első nagyon tetszik az esőt imádom :o)
  Gratulálok János!!
  Kristina

  VálaszTörlés
 11. Élvezettel olvasom a pulzáló véleményeket. Köszönöm Nektek!

  VálaszTörlés
 12. A második mind felett... ne is fényképezz több ilyet... ;)))

  VálaszTörlés
 13. Igenis, Elnökasszony! :) Köszönöm!

  VálaszTörlés
 14. Az első talán kevésbé, de a második nagyon-nagyon tetszik. Újszerű, érdekes, látványos bárhogyan is készült

  VálaszTörlés

Related Posts with Thumbnails