2011. január 16., vasárnap

KoPaszinoráma

kopaszinorama - Kopaszi-gát, 2011. január 15.Tegnap reggel kimentem megnézni, végül is, már annyian beszéltek róla és fotózták is. Hm, tényleg jó hely, oda fogok szokni... Egyelőre csak ízelítő, ami persze így olyan, mint a bableves illata, hogy meg is kóstolhasd, klikkelj 1et a képre! Hamarosan felteszem az összes használhatót egy albumba. Ott talán jól is lehet lakni belőle, remélhetőleg gyomor megfekvés nélkül...

7 megjegyzés:

  1. Egyszer már majdnem voltam ott. Esküvő beállított fotóit szerettük volna ott csinálni. Menyasszony vállalta a szervezést. Nem is engedek be. :D Írásos engedélyt kell kérni. Gondolom, ha civilben megy az ember, akkor csak megengedik, hogy fotózzon. Én sem voltam ott, mióta elrontották. Micsoda hangulat volt ott régen, és az az étterem! Kíváncsi vagyok, mit adtak helyette. Valszeg azt, amit a Római parton a régi csónakházak helyett. Na, de ne ítélkezzek előre. Megnézem, ha jön a tavasz. :)

    VálaszTörlés
  2. Remélem a galéria is az lesz :)
    Timi, engem megfogott, van egy különös hangulata... a kapufelirat szerint 6-22-ig nyitva. Szerintem nem kell engedélyeskedni, hanem bemenni, oszt annyi :)
    Köszönöm hölgyeim!

    VálaszTörlés
  3. János, ezek szerint a régi Kopaszi gát nincs meg neked. Nekem meg az új nincs meg. Majd cserélünk. Már nem képet, mer ilyen decens KoPaszinorámám nincs.

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm János, szívesen csapok Veled nehány kört, régin is, újon is, mer valóban, régiből hiányom van :)

    VálaszTörlés
  5. csalogató kép :o) tetszik nagyon, amíg el nem olvastam azt gondoltam naplemente :o) Gratulálok!!!

    VálaszTörlés
  6. Jó az illata! :)

    Jó fotóshelyszín az biztos! Én is többször voltam már ott fotózni, magamnak is meg hivatalból, pároknak. Ja, és tényleg kell elméletileg engedély. Mondjuk én sem kértem egyszer sem és nem is lett belőle galiba, de hallottam már több helyről, hogy kérték az engedélyt.

    VálaszTörlés

Related Posts with Thumbnails