2010. március 8., hétfő

Kedves Hölgyeim!

Nem tudok választani a virágaim közül erre a napra Nektek. Így a tavasz reményét kívánom a szívetekbe-lelketekbe, és azt hogy minden nap Nőnap legyen az elkövetkezendőkben (is) a számotokra.
Virágzás - Miskolc, 2007 Egy virágot nem tudok választani, de egy egész csokorra valót igen. Nézzétek, hallgassátok örömmel (pasik is megtehetik)!

8 megjegyzés:

 1. Kedves János,

  szemtelenül elsőként veszem át s köszönöm meg a Nőnapi jókívánságokat :o)
  Végighallgattam -néztem a linket: csudás :o) külön tetszett a képsorban az, hogy visszatért a kezdetekhez :o) finom munka, mondhatom!! Gratulálok!!
  És szívből gratulálok a hóm-laphoz is!! Nagyon szép így is s látom meg is fog újulni idén!! Jó munkát hozzá!!
  Kristina

  VálaszTörlés
 2. Én is nagyon szépen köszönöm, gyönyörű, misztikus csokor, öröm végignézni.
  És köszönöm a mindig segítőkész figyelmedet a képeknél, a sok érdekes és gondolkodtató írást itt, a honlapon, vagy a Fotómozaikban. Nagyra értékelem. És a gyönyörű fotókat is. :)

  VálaszTörlés
 3. Csodaszép!!! Köszönjük! : )

  VálaszTörlés
 4. Hölgyeim! Örömötök az örömöm :)

  VálaszTörlés
 5. Szép gesztus volt, és igényes munka! Külön tetszett, ahogy a zenével összhangba hoztad a képeket! Köszönöm és gratulálok!

  VálaszTörlés
 6. Kedves János!

  Kicsit megkésve, de nagy örömmel szeretném megköszönni ezt a gyönyörűséget! A videóról nem is beszélek, nagyon tetszett ahogy megcsináltad. Mondjuk tőled nem is vártam mást, mindig igényes, gondos, és remek munkák kerülnek ki a kezeid közül. :)

  VálaszTörlés
 7. Kedves János!

  Mindig szeretem a virág képeidet nézegetni!Így pedig, hogy köszöntést is kapok hozzá, még színesebbnek látom a világot...:) Különösen jóleső érzés , a sok szép virág, pedig még havasak a háztetők.nagyon várom már a tavaszt, a megújulást.

  Puszikkk Shámi

  VálaszTörlés
 8. Köszönöm libuc! Raindrop, jó volt olvasni a soraidat, nem késtél le semmiről :) Shámi, Veled meg már ezerszer átbeszéltük, és az, hogy ilyen lett, Rajtad is múlt. Nemcsak az ihletésben, a végeredményben is!
  Köszönöm Nektek (is).

  VálaszTörlés

Related Posts with Thumbnails