2010. március 16., kedd

Blognap

Egylángnyi kék (Óbuda, 2006) Bezony ám, én is betöltöttem ma az 1 évet ezen a szent helyen. Bár be kell valljam, nem ez az első ilyen próbálkozásom. 2008-ban volt egy hirtelen felindulásból elkövetett kezdeményem egy másik szolgáltatónál. Aztán eluntam, mert a Fiamon, Lányom barátján és Mizón kívül nem igazán voltak izgalmas látogatóim, és a blogismerettségek is nagyon gyéren csordogáltak, meg az életem is bonyolulttá vált. Töröltem negyvenegynéhány nap után, és úgy gondoltam, a fene, aki ilyen időrabló dolgokba fektessen energiát.
Aztán tavaly Gyöngyi elküldte a blogcímét és a Blogger világa megtetszett. Azóta itt mutogatom a képeimet és bombázgatom az olvasókat az agymenéseimmel. A kezdeti belendülést újra lelassította az életem tovább bonyolódása, a Moloch-kal vívott szélmalomharc, és egy Kedves Ismerős által a nyakamba zúdított töménytelen tennivaló (ez nem panasz!!!).

Ennek az évnek azonban úgy mentem neki, hogy nem akarom hanyagolni ezt az oldalt. Nem is elsősorban magam miatt, hanem azok miatt a – egyre jobban szaporodó – olvasók miatt, akik rendszeresen idelátogatnak. Olyanok is, akik nem nevezik meg magukat a sidebar-on, de azért morcosan felhívnak, vagy dobnak egy mélt, ha sokáig csendben vagyok. Ezt érzem a legfontosabbnak. Aranyos emberekkel tartani a kapcsolatot, belelátni a mindennapjaikba, örömeikbe-kínjaikba, ízeikbe-képeikbe, gondolataikba-lelkükbe. Nagyot tárult a világ előttem Általatok. (Tényleg megfelelhetek a fejlécre firkantott mondatnak :) A már ismert "blogcimbik" (from Mizó) mellé egy csomó újra nyílt ki a szemem. Friss, fiatal képekre és alkotószellemiségekre, bűbáj íz-, képvadász és publikász hölgyekre, figyelemre méltó jellemekre.

Szeretek mindenkit (ezért nem is emelek ki senkit :), aki idevetődik, és akikhez én is ellátogatok. Ma esti 3 (vagy 6?) decimet a Polgári Körben Veletek együtt gurítom le, mindannyiótok egészségére!
B(l)ogozzuk tovább együtt az élet kis és nagy kérdéseit!!!

Ui.: Az éjjel gyönyörűséges módon kimúlt a tél. Sokáig bámultam az ablakból. Fotózni is lett volna kedvem, de a nőcik rossz néven vették volna, ha ezért felriasztom őket édes álmukból. De megérdemel a ravatalára egy másik képet, mi meg már tényleg a tavaszt!!!
Fehér halál (Bajor-Alpok, 1991)

24 megjegyzés:

  1. Blogdog Blogszünlinapot ! ;))
    Nekem eszembe se jutott számon tartani, mikor is kezdtem neki, de most megnéztem febr.10. volt, szóval azért teszteltem egy kicsit, mielőtt invitálni kezdtem volna bárkit. :)
    A lánc pedig visszafele fejtve Timinél folytatódik, mert én meg az ő blogját olvasgatva kaptam kedvet hozzá. :)

    VálaszTörlés
  2. Boldog blogszülinapot kedves János!
    Kívánom, hogy legyen még, sok ilyen szép napod! :)
    Igyunk! Egészségünkre!
    A képek egyszerűen fantasztikusak!

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm Hölgyeim!
    Gyöngyi, és sem gondoltam a jubilülésre, de az utánad megszólaló kedves leányzótól már akkor kedvet kaptam hozzá, amikor a sajátját ünnepelték, mint ahogy Tőled az újrablogoláshoz :)
    Ez egy láncreakció, köszi Timi, előre is! (Kicsit röstellem, hogy megkésve hivatalosítottam a rendszeres olvasást...)

    VálaszTörlés
  4. Boldog blogszülinapot kívánok én is! És szívből kívánok még nagyon sok örömteli percet is a további blogoláshoz! Gyönyörűek ismét a fotók! Hétvégén volt egy kis időm és körülnéztem a honlapon is. Fantasztikus képek vannak ott is!!! : )

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm Ildinyó! A kommentet is és a kalandozást is...

    VálaszTörlés
  6. Boldog SZülinapot Kívánok!
    Én sajnos csak kevés ideje ismerem munkásságod,de remélem annál hosszabb ideig fogom még látogatni blogodat!

    VálaszTörlés
  7. Hát, azt hiszem nem véletlenül vagyunk itt. Én bevallom a 2009. nov. 16-os bejegyzés után a honlapot is átnéztem, és úgy döntöttem, hogy többet is akarok, úgyhogy beálltam a hosszú sorba a hódolóid közé. Isten tartsa meg a szokásaidat a következő évfordulóig! Engem az "Egylángnyi kék" elbűvölt!

    VálaszTörlés
  8. ... hát aranyapám, boldog szülinapot! Most nézem, hogy én meg lekéstem a másodikat. Hiába öregszenek a gyerekeim, mert én nem hagyom győzni az időt.:)

    VálaszTörlés
  9. Remélem, hogy sok "szülinapot" ünnepelhetsz még : )Kitartást és szép fényeket hozzá!

    VálaszTörlés
  10. Kívánom, hogy még sok-sok évfordulót megérjen ez a remek blog!

    VálaszTörlés
  11. Köszönöm Barátaim Nektek is :)
    Libuc... köszönet a bejegyzésedért! Lám, egy komment nélküli írásnak-képnek is meg van a maga háttér jelentősége.

    VálaszTörlés
  12. Egészségedre azt a 6 (9) decit!!!:-)))
    Nagyon boldog blogszülinapot kívánok!!!!!
    Szeretem a gondolataidat és azt a ráadást is, hogy általad ilyen sok értékes, remek ember blogját olvashatom. Örömmel látom a saját olvasóim avatarját is Nálad.:-)

    VálaszTörlés
  13. Aranyos vagy Kati!
    Köszönöm, a többiek nevében is, bízom benne, hogy Ők is eljutnak Hozzád :) (Asszem 2008-ban Tőled kaptam kedvet, de nem Te vetted el :)

    VálaszTörlés
  14. Hehehe, pedig a Te blogcimbijeid között elég furán fest az én blogom (már a témája).:-))) Mondják is, hogy kicsit bolond vagyok, de hát ki nem az a maga módján???!!!! Én meg konkrétan szeretek bolond lenni, de ezt te már nagyon régóta tudod is!!!:-)))

    VálaszTörlés
  15. Persze, hogy tudom, Te meg azt, hogy a normálisságot unalmasnak találom :) Volt már haszna, hogy itt feketesapkásod :)

    VálaszTörlés
  16. Még nagyon sok boldog blog (és más) szülinapot, örülök hogy láthatom! :)

    VálaszTörlés
  17. Én is Neked, Zsuzsi, köszönöm!

    VálaszTörlés
  18. Kedves Nagylátószög, boldog blog-születésnapot kívánok,
    Kristina

    VálaszTörlés
  19. :))) Nekem is az jutott eszembe, mint Gyöngyinek, hogy csak úgy átsiklottam a szülinapon, így akkor most ünneplem veled én is. :) Mindegy, ki kitől kapott kedvet, mikor jelentkezett, örülök, hogy megtaláltuk egymást!

    VálaszTörlés
  20. Köszönöm Kristina, köszönöm Timi! (Záró szavaidat a magaménak is érzem.)

    VálaszTörlés
  21. Boldog blogszületésnapot!--remélem még jó pár évig látogathatok ide ...

    VálaszTörlés
  22. Isten eltessen!
    Fel is veszlek a blogomba, mert tetszik a blogot

    VálaszTörlés
  23. Csatlakozom az előttem szólókhoz, és boldog születésnapot kívánok én is, még ha kicsit megkésve is! Hasonlóan szellemes írásokat és jó fényeket a továbbiakban is!

    VálaszTörlés

Related Posts with Thumbnails