2010. december 6., hétfő

"Sejtelmek"

Senki ne magas röptét várjon szóban tőlem a cím láttán, csupán kedvcsinálóként emlékeztetek minden érdeklődőt, hogy nemsokára nyílik Dr. Vizúr János fotóművész barátom kiállítása Újpesten a fenti címen.A Vizúr és a Szépség 2. - Újpest, 2010. december 6. A képek az éppen installált kiállításon készültek az ÚTV riportja alatt és után. Érdemes a 17 órai kezdésű megnyitóra ma eljönni, mert a nagyon is színvonalas kiállítás ajánlása mellett egy varázslatos vetítés is szerepel a műsoron. Ha meg valaki nem tudna ma időt szakítani rá, semmiképpen ne hagyja ki a kiállítást, mert egy rendkívüli ember rendkívüli tárlata.
A Vizúr és a Szépség 1. - Újpest, 2010. december 6.A kiállítás  nagyon gondolatébresztő, az enyémek pedig már olvashatók a Kísérleti Adáson. Információk az Újpest linkek alatt.
Dr. Vizúr János, Szépség című képével

5 megjegyzés:

  1. Sajnos ma nem tudok elmenni, pedig nagyon szerettem volna. Holnap mindenképpen megnézem a kiállítást. Remélem, lesz társaságom is hozzá! A képek, amelyeket feltöltöttél a cikkedhez nagyon beszédesek, kellemesek. Ugyanaz a kép kétszer, s mennyire más!

    VálaszTörlés
  2. Szuper a portré a színes háttérrel!

    VálaszTörlés
  3. Feltettem hozzám is, hátha látják kicsit többen.

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szeretem a képeit, kár hogy nem tudom megnézni (ehh, jó dolog vidékinek lenni, de egy csomó eseményről lemaradok :(

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szép portrék Víz Úr-ról... ;))

    VálaszTörlés

Related Posts with Thumbnails